Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

HBO Praktijkcursus – Informatiemanagement

 599,00

exclusief btw

ICT heeft de afgelopen jaren steeds meer een strategische rol gekregen binnen organisaties. Bedrijfskunde en informatica zijn volledig met elkaar verbonden. Tijdens deze boeiende en veelzijdige praktijkcursus komt het beheer en de exploitatie van informatie als rode draad terug. E-business dringt in steeds meer organisaties door. Je hebt hierbij te maken met de informatie vanuit zowel de klantzijde als ook de leverancierszijde. Deze informatiestromen dienen optimaal op elkaar afgestemd te worden. Deze praktijkcursus biedt je de juiste handvatten om beide informatiestromen op elkaar af te kunnen stemmen vanuit E-business. Na afloop van deze praktijkcursus ben je in staat op een effectieve wijze te sturen op verschillende informatiestromen. Deze praktijkcursus is een succes onder informatiemanager en -medewerker.

Het opstellen van een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC) geeft direct toepassing aan de geleerde kennis. Veel deelnemers hebben met succes deze praktijkcursus afgerond. Na het succesvol afronden van deze praktijkcursus kun je veel verschillende functies binnen de logistiek vervullen.

Leerdoelen

  • Je kent de typologie van een organisatie.
  • Je weet welke basistechnologieën er zijn binnen ICT.
  • Je kunt een bedrijfsbeleid schrijven met betrekking tot informatiebeheer en exploitatie.
  • Je kent het Amsterdams Informatiemanagement Model: negenvlak.
  • Je kunt beheersprocessen beschrijven binnen de eigen organisatie.
  • Je weet welke invloed innovatie heeft op informatiebeheer en exploitatie.
  • Je kent verschillende ontwikkelbenaderingen voor informatiebeleid.
  • Je kunt beheerdifferentiatie in de praktijk toepassen.

Opleidingsprogamma

Tijdens de HBO Praktijkcursus worden de verschillende onderwerpen omtrent Informatiemanagement behandeld. Alle onderwerpen binnen deze opleiding zorgen gezamenlijk voor een goede basiskennis van Informatiemanagement .
  • Informatie en Communicatie Technologie (ICT)
  • Informatiebeleid
  • Structuur en inrichting
  • Exploratie en exploitatie
  • Innovatie
  • Informatiemanagement
  • Rollen binnen informatiemanagement
  • Aanzet tot aanpak

Opleidingsprogamma

Tijdens de HBO Praktijkcursus worden de verschillende onderwerpen omtrent Informatiemanagement behandeld. Alle onderwerpen binnen deze opleiding zorgen gezamenlijk voor een goede basiskennis van Informatiemanagement .
  • Informatie en Communicatie Technologie (ICT)
  • Informatiebeleid
  • Structuur en inrichting
  • Exploratie en exploitatie
  • Innovatie
  • Informatiemanagement
  • Rollen binnen informatiemanagement
  • Aanzet tot aanpak

Diploma

Deze boeiende praktijkcursus HBO Praktijkcursus – Informatiemanagement biedt jou de mogelijkheid om het diploma te behalen:
  • HBO Praktijkcursus – Informatiemanagement
Tijdens de praktijkcursus formuleer je een Verbeterplan Praktijk-Case (VPC). Het is essentieel dat jouw kennis van de behandelde onderwerpen hierin goed naar voren komt. Bij een positief resultaat voor dit onderdeel ontvang je het officiële diploma van deze praktijkcursus.

Met het opgegeven bedrag worden niet alleen de kosten voor de studie en het studiemateriaal gedekt, maar ook eventuele herexamenkosten. Hierdoor bieden we een volledig pakket aan, zodat je zonder extra financiële verrassingen aan je studie kunt beginnen.

 599,00

exclusief btw

HBO Praktijkcursus - InformatiemanagementHBO Praktijkcursus – Informatiemanagement
 599,00
Scroll naar boven

Nieuw bij Business Training Holland

Studiecoaching

Wanneer je hebt gekozen voor een opleiding of cursus op onze website, heb je daarna de keuze uit  5 coachingpakketten die je aanvullend kunt bestellen om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en begeleiden. 

Er is altijd een pakket dat bij jou past. Met meer of minder online coachingsessies en wel of niet extra ondersteuning bij jouw examenvoorbereiding.